Search found 264 matches

by criss20ster
Sat Oct 05, 2019 8:50 pm
Forum: ModHub Bug Reports
Topic: Mod mod hub in error log
Replies: 0
Views: 1575

Mod mod hub in error log

Hello. I found a mistake in your mods. Such errors appear in my log after choosing these mods to buy in the game FS19_kroneBiGX580 (Error: Index not found: vario900_main_component1) https://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=pl&country=pl&mod_id=120415&title=fs2019 FS19_huerlimannH488 ( Error: I...
by criss20ster
Wed Oct 02, 2019 8:53 pm
Forum: [PL-FS19] Problemy techniczne
Topic: Problem z tłumaczeniem
Replies: 2
Views: 158

Re: Problem z tłumaczeniem

Ale gdzie w którym miejscu w tym XML mam wpisać. Bo z tego co widzę ten XML są wszystkie funkcje wpisane. Chyba że podasz przykład tak żebym na przyszłość wiedział w tym pliku l10n_en.xml mam cos takiego dopisalem fs19_ ale nadal jest ostrzezenie <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"...
by criss20ster
Wed Oct 02, 2019 7:05 pm
Forum: [PL-FS19] Problemy techniczne
Topic: Problem z tłumaczeniem
Replies: 2
Views: 158

Problem z tłumaczeniem

Witam. Czy byłby ktoś skłonny pomóc mi z tym komunikatem, ponieważ nie wiem co jest źle jak patrze l10n_en.xml w pliku l10n_en.xml jest opis po angielsku zrobiony ale w logu gry pojawia się jakiś komunikat o ostrzeżeniu , chciałbym wyeliminować te ostrzeżenia WARNING: The following text entries load...
by criss20ster
Sun Jul 28, 2019 4:32 pm
Forum: [PL-FS19] Problemy techniczne
Topic: Problem z venicletypes
Replies: 2
Views: 294

Re: Problem z venicletypes

Inne tak tylko że autora nie mogę namierzyć i nie wiem jak to naprawić coś podobno rozchodzi się o vehicleTypes coś w ostatnim patchu zmienili. Chciałbym to naprawić ponieważ mod jest fajny i nie chce go usuwać
by criss20ster
Sun Jul 28, 2019 2:16 pm
Forum: [PL-FS19] Problemy techniczne
Topic: Problem z venicletypes
Replies: 2
Views: 294

Problem z venicletypes

Witam. Mam takie problem czesc mam pytanie wiecie moze o co moze chodzic z tym bledem po ostatniej aktualizacji do 1.4.1 fs 19 pojawilo mi sie w jednym z modów cos takiego holmer_600_pack.augerWagon_foldable' has unknown specialization holmer_600_pack.fillable'! Error: Vehicle type 'holmer_600_pack....
by criss20ster
Mon May 13, 2019 4:29 pm
Forum: Neuigkeiten und Ankündigungen
Topic: [LS19]FactSheetFriday - Holmer Terra Variant DLC: MB35, GB 25, TV 585 & Vibro-Grubber
Replies: 11
Views: 3180

Re: [LS19]FactSheetFriday - Holmer Terra Variant DLC: MB35, GB 25, TV 585 & Vibro-Grubber

Kallenbach wrote:
Mon May 13, 2019 4:11 pm
criss20ster wrote:
Mon May 13, 2019 3:31 pm
I have a question for you. Will there be a holmer terra variant 600?
The newer Terra Variant 485 and 585 are invalides the 600 no.
So what will not be 600?
by criss20ster
Tue Dec 11, 2018 10:08 am
Forum: Legacy-Bug-Reports
Topic: [NO CHANGE REQUIRED] missing weed_growthState.xml
Replies: 3
Views: 267

Re: [NO CHANGE REQUIRED]Fs 19 missing [File weed_growthState.xml ]

Ok, thank you very much for describing and solving the problem. Greetings
by criss20ster
Tue Dec 11, 2018 7:44 am
Forum: Legacy-Bug-Reports
Topic: [NO CHANGE REQUIRED] missing weed_growthState.xml
Replies: 3
Views: 267

Re: Fs 19 missing [File weed_growthState.xml ]

No one had a similar problem? Maybe you know the solution?
by criss20ster
Mon Dec 10, 2018 10:05 am
Forum: Legacy-Bug-Reports
Topic: [NO CHANGE REQUIRED] missing weed_growthState.xml
Replies: 3
Views: 267

[NO CHANGE REQUIRED] missing weed_growthState.xml

- PC/Mac/PS4/XB1:PC - Vehicle/Tool/Model/Object: file xml in savegame - Issue:a problem I found in this file for the patch 1.2.0 beta. Because I was browsing the contents of the logo or not seeing any errors. And this is what the message came to my eyes this community log eror name : Error: Failed t...
by criss20ster
Mon Dec 03, 2018 6:46 pm
Forum: [EN] News and Announcements
Topic: [FS19] Giants Mods this week
Replies: 943
Views: 173855

Re: [FS19] Giants Mods this week

When will the holmer terra variant come with appetizers?
by criss20ster
Mon Dec 03, 2018 7:38 am
Forum: Bug-Reports Archive
Topic: [SOLVED] bug reports in my log
Replies: 10
Views: 1001

Re: [SOLVED] bug reports in my log

Is anyone interested in you with this problem? Because I get the impression that one of you wrote and already solved the subject and the player worry yourself. Once again, the problem is inside the game. Both on the map of felsbrunn and ravenport there is this warning brush01, I checked everything i...
by criss20ster
Thu Nov 29, 2018 3:41 pm
Forum: Bug-Reports Archive
Topic: [SOLVED] bug reports in my log
Replies: 10
Views: 1001

Re: [SOLVED] bug reports in my log

I will add that on the ravenport map it also appeared to me. And mods, I have nothing to do with the rest, see it in my log


The problem occurs on both felsbrunn and ravenport maps. I will add that I checked everything without mods.
by criss20ster
Wed Nov 28, 2018 9:09 pm
Forum: Bug-Reports Archive
Topic: [SOLVED] bug reports in my log
Replies: 10
Views: 1001

Re: [SOLVED] bug reports in my log

I will say yes. I ran a new save without mods in the game settings, I did not change anything and look in the log is still this clue with this warning brush01. Map of felsbrunn