Search found 33 matches

by Bensterr
Fri Nov 15, 2019 11:36 am
Forum: Bug-Reports (Non - Kverneland & Vicon /Alpine Expansion/FSL Client Bugs)
Topic: [BREAKER | All Platforms] Save corrupts when deleting placed tree
Replies: 8
Views: 1565

Re: [BREAKER | All Platforms] Save corrupts when deleting placed tree

Did some more research and it REALLY SEEMS this is NOT related to a specific mod. When comparing items.xml from before save to after save, a single <item /> (empty) entry is present. This 'used' to be the deleted tree, all <item> entries following that entry will not be loaded. Seems to be an issue ...
by Bensterr
Mon Sep 16, 2019 2:56 pm
Forum: Bug-Reports (Non - Kverneland & Vicon /Alpine Expansion/FSL Client Bugs)
Topic: [BREAKER | All Platforms] Save corrupts when deleting placed tree
Replies: 8
Views: 1565

Re: [BREAKER | All Platforms] Save corrupts when deleting placed tree

Bump. Any input or updates? Have a read through the following thread, the issue has been passed to the modder to resolve. https://forum.giants-software.com/viewtopic.php?f=963&t=152077 Cheers, thank you for the update. Seems a bit hard to believe it's only related to the MoreTrees mod. Had a fairly...
by Bensterr
Mon Sep 02, 2019 10:41 am
Forum: ModHub Bug Reports
Topic: PS4 Savegame Problem (Giants Is Zero Help) Amended 7/9/19 - XLethianX from Giants is investigating
Replies: 16
Views: 2155

Re: PS4 Savegame Problem (Giants Is Zero Help) Amended 7/9/19 - XLethianX from Giants is investigating

Going to bump this thread and relate it to this Bugreport. Seems to be an issue with the game, not as much with the MoreTree mod. For the GIANTS Team: Please take a look at this thread to see what’s going on and what might be causing this. https://forum.giants-software.com/viewtopic.php?f=998&t=1513...
by Bensterr
Mon Sep 02, 2019 10:35 am
Forum: Bug-Reports (Non - Kverneland & Vicon /Alpine Expansion/FSL Client Bugs)
Topic: [BREAKER | All Platforms] Save corrupts when deleting placed tree
Replies: 8
Views: 1565

Re: [BREAKER | All Platforms] Save corrupts when deleting placed tree

Hi Bensterr, I just tried to reproduce the bug with this mod here: https://farming-simulator.com/mod.php?lang=de&country=de&mod_id=124706&title=fs2019 For me it works without any problems. I cut the tree down, removed the stump and crushed the tree. After that I saved the game and reloaded it. Log ...
by Bensterr
Thu Aug 22, 2019 11:44 am
Forum: Bug-Reports (Non - Kverneland & Vicon /Alpine Expansion/FSL Client Bugs)
Topic: [BREAKER | All Platforms] Save corrupts when deleting placed tree
Replies: 8
Views: 1565

Re: [BREAKER | All Platforms] Save corrupts when deleting placed tree

Did some more testing, today. Found out the following: - I deleted a placed tree, by script using delete(nodeID); It was a Maple Tree, but seems to be irrelevant. - Saved my game, then checked items.xml. I had 56 Maple Trees entries in there. - Loaded my savegame again, but using an overwritten Plac...
by Bensterr
Mon Aug 19, 2019 1:10 pm
Forum: Bug-Reports (Non - Kverneland & Vicon /Alpine Expansion/FSL Client Bugs)
Topic: [BREAKER | All Platforms] Save corrupts when deleting placed tree
Replies: 8
Views: 1565

[BREAKER | All Platforms] Save corrupts when deleting placed tree

* BREAKER * - PC/Mac/PS4/XB1: All - Vehicle/Tool/Model/Object: Placeables of type 'Tree' - Issue: When deleting a placed tree, via script or via gameplay. - Single- or Multiplayer: Single - Steps to reproduce: Place between 3-10 trees, using the 'FS19 MoreTree' or similar mod. Delete the tree (cut,...
by Bensterr
Wed Dec 12, 2018 12:18 pm
Forum: Legacy-Bug-Reports
Topic: [WON'T FIX] [FS19] BETA 1.2 Grass Destruction
Replies: 52
Views: 5316

Re: [WON'T FIX] [FS19] BETA 1.2 Grass Destruction

Seriously? How are you guys complaining about this? Have any of you actually driven over long grass with a tractor, or any vehicle for that matter? I have many times, and grass isn't destroyed when you do so. It simply lays flat as you drive over it and slowing stands up again. This is a good chang...
by Bensterr
Fri Nov 30, 2018 10:22 pm
Forum: Legacy-Bug-Reports
Topic: Jenz HEM - No particle effects when chipping
Replies: 0
Views: 104

Jenz HEM - No particle effects when chipping

- PC/Mac/PS4/XB1: Mac - Vehicle/Tool/Model/Object: Jenz HEM 583Z - Issue: The particle effects on the drum (chips, smoke) are missing - Single- or Multiplayer: Single - Steps to reproduce: Feed logs trough the Jenz HEM chipper. - Does it happen on a standard map without mods yes/no: Yes When the tre...
by Bensterr
Fri Nov 30, 2018 10:17 pm
Forum: Legacy-Bug-Reports
Topic: Chainsaws - Very large stump left behind
Replies: 0
Views: 137

Chainsaws - Very large stump left behind

- PC/Mac/PS4/XB1: Mac - Vehicle/Tool/Model/Object: All chainsaws - Issue: Due to the new position of the chainsaw on screen, it is hard to cut a tree straight and very low to the ground. The tree has to be sawed at ~1m in order to get a straight cut - Single- or Multiplayer: Single - Steps to reprod...
by Bensterr
Fri Nov 30, 2018 10:12 pm
Forum: Legacy-Bug-Reports
Topic: Jenz HEM / Others - Unloading sound to loud
Replies: 0
Views: 111

Jenz HEM / Others - Unloading sound to loud

- PC/Mac/PS4/XB1: Mac - Vehicle/Tool/Model/Object: Jenz HEM 583Z, unloadable tools in general - Issue: The unloading sound that is played when, in this case chips, are dumped into a trailer by the Jenz is to loud, overpowering almost all other sounds. - Single- or Multiplayer: Single - Steps to repr...
by Bensterr
Fri Nov 30, 2018 10:07 pm
Forum: Legacy-Bug-Reports
Topic: Jenz HEM - Hydraulic sound keeps playing when unloading
Replies: 0
Views: 107

Jenz HEM - Hydraulic sound keeps playing when unloading

- PC/Mac/PS4/XB1: Mac - Vehicle/Tool/Model/Object: Jenz HEM 583Z - Issue: The Hydraulic sound keeps playing / or plays in small "jolts" when the pipe is positioned over a trailer - Single- or Multiplayer: Single - Steps to reproduce: Position trailer under pipe of machine, start chipper and chip som...
by Bensterr
Wed Nov 28, 2018 10:41 am
Forum: Bug-Reports Archive
Topic: [SOLVED] MAC / OSX - Game crash when changing graphic settings to High
Replies: 2
Views: 268

Re: MAC / OSX - Game crash when changing graphic settings to High

Your system does not meet the minimum requirements to run the game, since it uses an integrated graphics chip that uses the systems main memory for video RAM: Device: Intel Iris Pro Graphics Therefore you are lucky that the game runs at all. Okay, wow. So we now cannot run the game on a MacBook any...
by Bensterr
Tue Nov 20, 2018 10:39 pm
Forum: Bug-Reports Archive
Topic: [SOLVED] MAC / OSX - Game crash when changing graphic settings to High
Replies: 2
Views: 268

[SOLVED] MAC / OSX - Game crash when changing graphic settings to High

- PC/Mac/PS4/XB1: Mac, OSX 10.14.1, MacBook Pro - Vehicle/Tool/Model/Object: - - Issue: Game crashes when trying to set Multisampling Antialiasing - Single- or Multiplayer: - - Steps to reproduce: Set Multisample Antialiasing in advanced graphic settings or try to set graphics level to 'High'. - Doe...
by Bensterr
Tue Nov 20, 2018 10:35 pm
Forum: Bug-Reports Archive
Topic: [SOLVED] MAC / OSX - Very low frame rates
Replies: 1
Views: 202

[SOLVED] MAC / OSX - Very low frame rates

- PC/Mac/PS4/XB1: Mac, OSX 10.14.1, MacBook Pro - Vehicle/Tool/Model/Object: Overall gameplay - Issue: Very low frame rates on both maps, usually not above 10-20. - Single- or Multiplayer: Single - Steps to reproduce: Start gameplay on Ravenport, Fellsbrun - Does it happen on a standard map without ...