FARMING SIMULATOR 15 UPDATE : NEW CONTENT AND OPTIMIZATION.

User avatar
don_apple
Moderator
Posts: 4141
Joined: Thu Oct 28, 2010 9:31 pm
Location: Planet Erde

Re: FARMING SIMULATOR 15 UPDATE : NEW CONTENT AND OPTIMIZATION.

Post by don_apple » Fri Jul 01, 2016 7:41 pm

Hello doc2251, welcome to the forum!
doc2251 wrote:Hi Guys, i am trying to download the classic DLC on a Macbook Air. I cant get the download to show in the game and dont know how to move the file to the game. Any help would be appriciated. Thanks
Please have a look at the following post which should help you to get mods installed in the game: viewtopic.php?f=833&t=87820

If you want get the Classic DLC to work using the instructions there please open a new thread for this issue and post the log.txt of the game (see the link 'log.txt' in my signature).
Gruß/Regards,
don_apple

Apple iMac 27" (late 2013), Quad-Core i7 3.5 GHz, 16GB, Nvidia GTX 780M
Bitte benutzt das öffentliche Forum für Supportfragen und nicht PN/Please use the public forum for support questions and not PM
Wo findet man den FarmingSimulator Ordner / Where to find the FarmingSimulator folder log.txt Image Server Forenregeln/Board rules

53mils
Posts: 1
Joined: Sun Sep 04, 2016 2:50 am

Re: FARMING SIMULATOR 15 UPDATE : NEW CONTENT AND OPTIMIZATION.

Post by 53mils » Sun Sep 04, 2016 2:56 am

I downloaded the update patch 1.4.2 from the download site so I could install the holmer DLC but when I tried to run the patch it says Farming simulator 2015 is not installed which is quite silly as I have been playing my licensed copy for quite some time now.

User avatar
JohnDeere318
Posts: 6832
Joined: Thu Dec 10, 2015 2:49 am
Location: Iowa, USA
Contact:

Re: FARMING SIMULATOR 15 UPDATE : NEW CONTENT AND OPTIMIZATION.

Post by JohnDeere318 » Sun Sep 04, 2016 4:41 am

53mils wrote:I downloaded the update patch 1.4.2 from the download site so I could install the holmer DLC but when I tried to run the patch it says Farming simulator 2015 is not installed which is quite silly as I have been playing my licensed copy for quite some time now.
Install Farming Simulator 15 again and then try. I had that happen to me before, just install it from disc or downloaded program and install it, then install latest patch and install Holmer DLC and you should be good to go. *thumbsup*
My PC specs: Click Here (Google Doc) :gamer: I also play FS17 on PS4.

How to post your log.txt
Farming Simulator Customer Support Center
I do NOT support via PM, please use the forum.

Post Reply