missing content

nicholasp39
Posts: 15
Joined: Fri Aug 26, 2016 8:15 pm

missing content

Post by nicholasp39 » Thu Sep 01, 2016 1:19 am

the tellebroad wheels wont appear in game on my 360 for fs15 wat should i do

JohnDeere318
Posts: 6840
Joined: Thu Dec 10, 2015 2:49 am
Location: Iowa, USA
Contact:

Re: missing content

Post by JohnDeere318 » Thu Sep 01, 2016 5:16 am

Are you updated to the latest console patch? :smileynew:
My PC specs: Click Here (Google Doc) :gamer:

How to post your log.txt

User avatar
bassaddict
GIANTS Software | Web/Script Programmer
Posts: 11982
Joined: Tue Nov 29, 2011 2:44 pm
Location: ER, DE

Re: missing content

Post by bassaddict » Thu Sep 01, 2016 9:31 am

You can't buy them in the shop. They're just conntected to almost every vehicle and tool in the game. Zoom in on the wheels and you'll notice the imprints.

nicholasp39
Posts: 15
Joined: Fri Aug 26, 2016 8:15 pm

Re: missing content

Post by nicholasp39 » Thu Sep 01, 2016 5:48 pm

but arent there ways to add double wheels

nicholasp39
Posts: 15
Joined: Fri Aug 26, 2016 8:15 pm

Re: missing content

Post by nicholasp39 » Thu Sep 01, 2016 5:53 pm

and are there ways to get more maps than standard maps and and mods to my 360

JohnDeere318
Posts: 6840
Joined: Thu Dec 10, 2015 2:49 am
Location: Iowa, USA
Contact:

Re: missing content

Post by JohnDeere318 » Thu Sep 01, 2016 6:05 pm

nicholasp39 wrote:but arent there ways to add double wheels
No, there ain't only PC users can.
nicholasp39 wrote:and are there ways to get more maps than standard maps and and mods to my 360
No, only PC can have mods. FS17 will add support for mods.
My PC specs: Click Here (Google Doc) :gamer:

How to post your log.txt

nicholasp39
Posts: 15
Joined: Fri Aug 26, 2016 8:15 pm

Re: missing content

Post by nicholasp39 » Thu Sep 01, 2016 6:18 pm

are they going to bring it to 360 possibly

JohnDeere318
Posts: 6840
Joined: Thu Dec 10, 2015 2:49 am
Location: Iowa, USA
Contact:

Re: missing content

Post by JohnDeere318 » Thu Sep 01, 2016 6:52 pm

nicholasp39 wrote:are they going to bring it to 360 possibly
No, they have said only PC, PS4, and Xbox One will support FS17. PS3 and Xbox 360 users will have to upgrade to be able to play FS17.
My PC specs: Click Here (Google Doc) :gamer:

How to post your log.txt

nicholasp39
Posts: 15
Joined: Fri Aug 26, 2016 8:15 pm

Re: missing content

Post by nicholasp39 » Thu Sep 01, 2016 7:41 pm

darn i cant get nothin good

JohnDeere318
Posts: 6840
Joined: Thu Dec 10, 2015 2:49 am
Location: Iowa, USA
Contact:

Re: missing content

Post by JohnDeere318 » Thu Sep 01, 2016 7:47 pm

nicholasp39 wrote:darn i cant get nothin good
That's just the problem with old hardware. :sadnew: My brother got the PS4 & Black Ops 3 bundle and it is WAY better than the PS3 by a long shot! *thumbsup*
My PC specs: Click Here (Google Doc) :gamer:

How to post your log.txt

nicholasp39
Posts: 15
Joined: Fri Aug 26, 2016 8:15 pm

Re: missing content

Post by nicholasp39 » Thu Sep 01, 2016 8:44 pm

yee

nicholasp39
Posts: 15
Joined: Fri Aug 26, 2016 8:15 pm

Re: missing content

Post by nicholasp39 » Fri Sep 02, 2016 6:53 pm

do you think they wil bring holmer dlc over cause id buy it in an instant if they did

JohnDeere318
Posts: 6840
Joined: Thu Dec 10, 2015 2:49 am
Location: Iowa, USA
Contact:

Re: missing content

Post by JohnDeere318 » Fri Sep 02, 2016 7:17 pm

nicholasp39 wrote:do you think they wil bring holmer dlc over cause id buy it in an instant if they did
They will most likely not, since FS17 is getting closer to being released, but I could be wrong though, but most likely they won't.
My PC specs: Click Here (Google Doc) :gamer:

How to post your log.txt

nicholasp39
Posts: 15
Joined: Fri Aug 26, 2016 8:15 pm

Re: missing content

Post by nicholasp39 » Fri Sep 02, 2016 7:25 pm

well they have it on the one and ps4 for fs15 so y wouldnt they

JohnDeere318
Posts: 6840
Joined: Thu Dec 10, 2015 2:49 am
Location: Iowa, USA
Contact:

Re: missing content

Post by JohnDeere318 » Fri Sep 02, 2016 8:41 pm

nicholasp39 wrote:well they have it on the one and ps4 for fs15 so y wouldnt they
For PS3? Holmer DLC requires better hardware sadly.
My PC specs: Click Here (Google Doc) :gamer:

How to post your log.txt

Post Reply