Kombajn się wypluwa słomy (15)

Szabubabab
Posts: 2
Joined: Sun Aug 19, 2018 3:18 pm

Kombajn się wypluwa słomy (15)

Post by Szabubabab » Sun Aug 19, 2018 3:51 pm

Siemanko 👋

Mam taki problem. Niedawno zakupiłem fs15 full DLC na ps4.
Zacząłem grać. Żeby się trochę pobawić i poznać grę, no to wiadomo, skosilem co było na początku, została mi słoma, ale nie miałem co z nią zrobić, więc następny zasiałem rzepak.
Uzbieralem hajs na maszyny potrzebne do bel i znowu posiałem pszenicę.
I tu się pojawia owy problem.
Od czasu rzepaku, kombajn nie "wypluwa" słomy tylko sieczke?

Proszę o jakieś propozycje jak to zmienić. Nie mam pojęcia co się stało i jak to naprawić 😁

Pozdrawiam.

Ziuta Modding
Posts: 306
Joined: Sun Jul 17, 2016 9:40 am

Re: Kombajn się wypluwa słomy (15)

Post by Ziuta Modding » Sun Aug 19, 2018 5:52 pm

Przełącz rozdrabniacz słomy na tryb wyłączony. Nie wiem jaki jest to przycisk na konsoli, ale powinno pisać w oknie pomocy.

Szabubabab
Posts: 2
Joined: Sun Aug 19, 2018 3:18 pm

Re: Kombajn się wypluwa słomy (15)

Post by Szabubabab » Mon Aug 20, 2018 11:27 am

Nie wiedziałem nic takiego 🤔. Pokombinuje dzisiaj, oby się udało, dam znać 😉

Post Reply