Nie mam stacji dysków na komputerze

alan16
Posts: 2
Joined: Tue May 01, 2018 12:02 am

Nie mam stacji dysków na komputerze

Post by alan16 » Tue May 01, 2018 12:12 am

Witam kupiłem komputer bez stacji dysków dwa lata temu, a wczoraj kupiłem również LS15 w empiku ale nie mam stacji dysków na steamie gdy wpisuje klucz pisze mi że ten kod jest nie prawidłowy wpisywałem go 10 razy czy jest coś podobnego do steama na którym moge wpisać klucz aby pobrać farminga? Z góry dziękuje za odpowiedż :biggrin2:

Ziuta Modding
Posts: 294
Joined: Sun Jul 17, 2016 9:40 am

Re: Nie mam stacji dysków na komputerze

Post by Ziuta Modding » Wed May 02, 2018 8:09 pm

Jest potrzebny specjalny klucz, który otrzymasz jak kupisz grę na Steamie, wersja BOX to wersja BOX, nie da się jej aktywować online, wymaga płyty do instalacji jak i działania. Trzeba było pomyśleć i poczytać przed zakupem...

Dakena
Posts: 2
Joined: Fri Jul 20, 2018 10:54 pm

Re: Nie mam stacji dysków na komputerze

Post by Dakena » Fri Jul 20, 2018 10:57 pm

Jak rozwiązałeś problem? Jestem ciekawa, tak na przyszłość.

Post Reply