Problem z Multiplayerem ?

Andrzej
Posts: 5
Joined: Fri Nov 18, 2016 6:47 pm

Problem z Multiplayerem ?

Post by Andrzej » Fri Nov 18, 2016 7:05 pm

Witam Wszystkich i proszę o szybką POMOC !!!!!!

Mam problem z gra wieloosobowa ! Ponieważ chciałbym zagrac z bratem on-line ale niestety nie możemy zagrac bo jak ja stwoze gre np. Endriu - Niemcy to z kolei brat nie widzi tej gry i nie może dołączyć do niej i tak samo jest jeśli on stwarza gre ! Próbowaliśmy już wyłaczac anty wirusy i robic te same ustawienia i nic !! Ale co dziwniejsze jest to ze jak próbujemy dołaczac do gry to widzimy całkiem innych graczy ? KTO POMOŻĘ :!: :!: :!: :!: :!:

Ziuta Modding
Posts: 389
Joined: Sun Jul 17, 2016 9:40 am

Re: Problem z Multiplayerem ?

Post by Ziuta Modding » Fri Nov 18, 2016 8:38 pm

Macie obaj patcha v1.3 wgranego??
Macie we filtrze ustawiony język polski a wszystkie inne opcje powyłączane??

Andrzej
Posts: 5
Joined: Fri Nov 18, 2016 6:47 pm

Re: Problem z Multiplayerem ?

Post by Andrzej » Fri Nov 18, 2016 9:21 pm

mam wgranego patcha 1.2 i 1.4 nie mam patcha 1.3 !! a czy to jest problem ze nie mam patcha 1.3 ? tak mamy j. polski

Ziuta Modding
Posts: 389
Joined: Sun Jul 17, 2016 9:40 am

Re: Problem z Multiplayerem ?

Post by Ziuta Modding » Sat Nov 19, 2016 6:13 pm

A to FS15 to patcha v1.4.2 potrzebujecie obaj.

Andrzej
Posts: 5
Joined: Fri Nov 18, 2016 6:47 pm

Re: Problem z Multiplayerem ?

Post by Andrzej » Tue Nov 22, 2016 3:38 pm

Dzieki juz działa

Post Reply