SF15 PRoblem z Dodatkiem

mikosik002
Posts: 3
Joined: Tue Nov 29, 2016 3:26 pm

SF15 PRoblem z Dodatkiem

Post by mikosik002 » Tue Nov 29, 2016 3:38 pm

Witam ostatnio kupiłem grę jak i też dodatek do niej. Gra śmiga ładnie pięknie bez żadnego problemu, lecz gdy chciałem zainstalować dodatek Wyskakuje błąd że muszę zainstalować najpierw grę "Którą już mam zainstalowaną i odpaloną" Wszystko jest orginalne. Proszę o pomoc :) http://iv.pl/images/90229792013906487482.jpg
Last edited by mikosik002 on Sun Dec 04, 2016 1:42 am, edited 1 time in total.

Ziuta Modding
Posts: 389
Joined: Sun Jul 17, 2016 9:40 am

Re: SF15 PRoblem z Dodatkiem

Post by Ziuta Modding » Tue Nov 29, 2016 8:14 pm

Jak zainstalowałeś grę to zainstaluj patcha v1.4.2 i uruchom grę, wpisz klucz i wyłącz ją (możesz dla pewności zmienić coś w opcjach sobie) i dopiero wtedy uruchom instalator dodatku.

mikosik002
Posts: 3
Joined: Tue Nov 29, 2016 3:26 pm

Re: SF15 PRoblem z Dodatkiem

Post by mikosik002 » Sun Dec 04, 2016 1:42 am

Z tego co zobaczyłem dałem się wrobić :) ponieważ kupiłem sf15 ale polską nie od giants software..

Post Reply