mods

fryguy101
Posts: 5
Joined: Thu Aug 27, 2015 1:51 am

mods

Post by fryguy101 » Thu Aug 27, 2015 2:05 am

hey everyone l was wondering if anyone else has had the problem l am having after installing mods or has a fix plz help after installing some mods i loaded my game and everything is there and works other than they dont start up any suggestions would be appreciated as i have hours of saved data i dont want to restart thx in advance

User avatar
Melody
GIANTS Software | 2D Marketing Artist
Posts: 85
Joined: Mon Aug 17, 2015 1:32 pm

Re: mods

Post by Melody » Thu Aug 27, 2015 9:04 am

I can't really figure out what your problem is with the given information.
Have you placed your mods in Documents\My Games\FarmingSimulator2015\mods ?
Do your mods show up in Main Menu > Options > Mods ?

What mods exactly have you tried?
Graphic Designer @ GIANTS Software

User avatar
EZP
1. Verwarnung
Posts: 492
Joined: Thu May 21, 2015 1:30 am

Re: mods

Post by EZP » Thu Aug 27, 2015 1:21 pm

Sounds to me like Manual Ignition (or similar) mod got installed. Look in your mods folder for AAA_ManualIgnition.zip and remove it...or keep it and use it...press Y when in your vehicle to pre-heat for a few seconds, then Y again to start (assuming it is indeed ManualIgnition).
Platform=PC

(I am also a heavy mod addict) :D

Putting your gaming platform of choice in your signature will help us all mingle a little easier and ask/answer questions with less confusion.
Go to...Control Panel/Profile/Edit signature

lazygit
Posts: 19
Joined: Wed Feb 11, 2015 6:06 pm

Re: mods

Post by lazygit » Thu Aug 27, 2015 10:59 pm

I installed drive control mod and i didn't like it so i removed it from my pc and the camera in game will not stop moveing can any one help im new to all this mod thing i was on xboxone but got me a pc and loveing it till now

Post Reply