Baling Equipment

BasicTechTV
Posts: 5
Joined: Wed Sep 21, 2016 4:15 pm

Baling Equipment

Post by BasicTechTV » Wed Sep 21, 2016 4:20 pm

I have had this question for some time now and it also ties a little into farming sim 17.
Is there a reason why big balers and big bales in general has been removed and has anyone been able to get big balers to work in farming simulator 15? I have tried myself and can seem to get it to work so now i'm wondering if anyone else have the same problem and if it might be a problem in Farming Sim 17 aswell?

Earnest Pea
Posts: 370
Joined: Mon Jun 20, 2016 5:23 pm
Location: Canada

Re: Baling Equipment

Post by Earnest Pea » Wed Sep 21, 2016 5:06 pm

I doubt that big balers have been removed from 17. They haven't shown all the equipment for 17 yet. As for using big bales, I've never had a problem with them.
KnowhutImean?
PC|XB1

BasicTechTV
Posts: 5
Joined: Wed Sep 21, 2016 4:15 pm

Re: Baling Equipment

Post by BasicTechTV » Wed Sep 21, 2016 5:21 pm

well by big bales i mean the third in this picture. http://gamesmods.net/uploads/posts/2014 ... 1-0_1.jpeg
And those i can't get to work but they worked in farming sim 13 but not 15 :/

Earnest Pea
Posts: 370
Joined: Mon Jun 20, 2016 5:23 pm
Location: Canada

Re: Baling Equipment

Post by Earnest Pea » Wed Sep 21, 2016 8:00 pm

I didn't realize that the largest big bales were previously available. I do recall there being two sizes of large round bales in 2013. The larger of the two seems to be gone, unfortunely.
KnowhutImean?
PC|XB1

BasicTechTV
Posts: 5
Joined: Wed Sep 21, 2016 4:15 pm

Re: Baling Equipment

Post by BasicTechTV » Wed Sep 21, 2016 8:03 pm

well it's the big bale size that i don't get :/ and i kinda wanted that bag and wanted it to work but i can't seem to get it to work myself..

User avatar
JohnDeere318
Posts: 6864
Joined: Thu Dec 10, 2015 2:49 am
Location: Iowa, USA
Contact:

Re: Baling Equipment

Post by JohnDeere318 » Wed Sep 21, 2016 8:08 pm

Why not edit the capacity of the baler to make it more? :hmm: Maybe you actually want a larger bale than the standard size. :smileynew:
My PC specs: Click Here (Google Doc) :gamer:

How to post your log.txt

BasicTechTV
Posts: 5
Joined: Wed Sep 21, 2016 4:15 pm

Re: Baling Equipment

Post by BasicTechTV » Thu Sep 22, 2016 5:47 pm

Well it's not the capacity that i really care about but the size. it's because where i live we use the big size bales and i would love to use those instead. In FS13 they added the model for the bigger bales in the mod because it wasn't standard to use in FS13 either but i can't get that to worj either on FS 15.

User avatar
JohnDeere318
Posts: 6864
Joined: Thu Dec 10, 2015 2:49 am
Location: Iowa, USA
Contact:

Re: Baling Equipment

Post by JohnDeere318 » Thu Sep 22, 2016 6:05 pm

BasicTechTV wrote:Well it's not the capacity that i really care about but the size. it's because where i live we use the big size bales and i would love to use those instead. In FS13 they added the model for the bigger bales in the mod because it wasn't standard to use in FS13 either but i can't get that to worj either on FS 15.
I get what you are saying. *thumbsup*
My PC specs: Click Here (Google Doc) :gamer:

How to post your log.txt

BasicTechTV
Posts: 5
Joined: Wed Sep 21, 2016 4:15 pm

Re: Baling Equipment

Post by BasicTechTV » Thu Sep 22, 2016 7:38 pm

Okay just tried something else and got it to work so now i can buy it and attach it.. now i just need the baler to work so i can unfold it etc.. but still not sure it will work in FS 15 yet

User avatar
JohnDeere318
Posts: 6864
Joined: Thu Dec 10, 2015 2:49 am
Location: Iowa, USA
Contact:

Re: Baling Equipment

Post by JohnDeere318 » Thu Sep 22, 2016 8:47 pm

BasicTechTV wrote:Okay just tried something else and got it to work so now i can buy it and attach it.. now i just need the baler to work so i can unfold it etc.. but still not sure it will work in FS 15 yet
I am not sure if you already know this, but you press "X" on the keyboard to unload and press "B" on the keyboard to turn on the baler.
My PC specs: Click Here (Google Doc) :gamer:

How to post your log.txt

Post Reply