Re: błąd CE-34878-0 PS4

Anna1978
Posts: 3
Joined: Fri Jul 20, 2018 5:22 am

Re: błąd CE-34878-0 PS4

Post by Anna1978 » Wed Jul 25, 2018 7:00 am

Jak go naprawić inicjacja nic nie dała usunięcie gry i wgranie też nic. Sustem aktualny aktualizacja gry też. :shock:

User avatar
dvapsy
GIANTS Software | QA Analyst
Posts: 101
Joined: Mon Apr 03, 2017 11:32 am

Re: Re: błąd CE-34878-0 PS4

Post by dvapsy » Fri Jul 27, 2018 3:00 pm

Cześć, jest to dosyć popularny błąd systemowy, który ma niewiele wspólnego z naszą grą.
Jeśli odinstalowanie i zainstalowanie gry ponownie nie pomogło (upewnij się najpierw, że aktualizacja została pobrana do końca i zainstalowana), czasem pomaga nadpisanie starych stanów gry w menu Settings (Ustawienia)/ Application Saved Data Management (Zarządzanie danymi zapisu aplikacji, lub podobne) albo odłączenie konsoli od internetu na moment, gdzie zazwyczaj występuje błąd. Wysłanie danych z błędu do Sony w przypadku jego wystąpienia znacząco zwiększa szanse jego naprawy przy kolejnej aktualizacji systemu.

Jeśli wszystko inne zawiedzie można jeszcze wykonać ponowną inicjacje systemu PS4, jak to zrobić przeczytasz pod tym linkiem:

https://manuals.playstation.net/documen ... ystem.html

Pozdrawiam
How to post a log file | How to upload images

toldas
Posts: 1
Joined: Fri Jan 11, 2019 2:51 pm

Re: Re: błąd CE-34878-0 PS4

Post by toldas » Fri Jan 11, 2019 5:47 pm

Witam. Chcę pograc z bratem online w fs 2019 na ps4 i podczas dołączania pojawia się taki komunikat: nie udało połączyć się z grą wieloosobową. Czy wie ktoś co może być przyczyną? Dodam jeszcze że ja posiadam Neostradę a brat Netia.

Ziuta Modding
Posts: 380
Joined: Sun Jul 17, 2016 9:40 am

Re: Re: błąd CE-34878-0 PS4

Post by Ziuta Modding » Sat Jan 12, 2019 3:40 pm

toldas wrote:
Fri Jan 11, 2019 5:47 pm
Witam. Chcę pograc z bratem online w fs 2019 na ps4 i podczas dołączania pojawia się taki komunikat: nie udało połączyć się z grą wieloosobową. Czy wie ktoś co może być przyczyną? Dodam jeszcze że ja posiadam Neostradę a brat Netia.
Zablokowane porty gry. Poczytaj: https://farming-simulator.com/support.p ... quest=upnp

Post Reply