Czy można zmienić język z FS17?

psienek
Posts: 2
Joined: Sat Sep 28, 2019 11:13 am

Czy można zmienić język z FS17?

Post by psienek » Sat Sep 28, 2019 11:17 am

Cześć wszystkim,

piszę, ponieważ mam problem ze zmianą języka w grze. Zakupiłem edycję platynową na Europe Zachodnią, oczywiście nie ma tam języka polskiego. Myślałem, że po prostu zmienię język w config.ini, ale takie pliku już nie znalazłem w x64. Moje pytanie jest takie, czy istnieje jakiś sposób, aby zmienić ten język? Jest to wersja pudełkowa.

Dziękuję za pomoc,
pozdrawiam Psienek.

User avatar
iwan4672
Posts: 318
Joined: Tue Oct 15, 2013 3:27 pm

Re: Czy można zmienić język z FS17?

Post by iwan4672 » Mon Sep 30, 2019 8:20 am

Niestety nie ma takiej możliwości

psienek
Posts: 2
Joined: Sat Sep 28, 2019 11:13 am

Re: Czy można zmienić język z FS17?

Post by psienek » Mon Sep 30, 2019 8:57 pm

Dziękuję za pomoc, łudziłem się, że jeśli zainstaluje polski obraz gry to język się zmieni, ale to chyba też nie wypali :(

User avatar
iwan4672
Posts: 318
Joined: Tue Oct 15, 2013 3:27 pm

Re: Czy można zmienić język z FS17?

Post by iwan4672 » Tue Oct 01, 2019 8:21 am

Jeżeli masz klucz instalacyjny, a płytę w formie obrazu gry w języku polskim, to możesz spróbować zainstalować. Powinno zaskoczyć.

Post Reply