Aktualizacja

Rolnik8757
Posts: 1
Joined: Sun Nov 05, 2017 11:54 pm

Aktualizacja

Postby Rolnik8757 » Sun Nov 05, 2017 11:59 pm

Pomocy!!! Kupiłem nowy laptop z systemem Windows 10 i gdy pobieram aktualizacje i chcem ja uruchomic to wyświetla komunikat że aplikacja nie jest zgodna z systemem.

User avatar
dvapsy
GIANTS Software | QA Engineer
Posts: 59
Joined: Mon Apr 03, 2017 11:32 am

Re: Aktualizacja

Postby dvapsy » Mon Nov 06, 2017 10:00 am

Cześć,

Wygląda na to, że instalator aktualizacji nie pobrał się do końca, spróbuj pobrać go ponownie.

W przypadku wersji pudełkowej gry radzimy używać tylko oficjalnego instalatora, który można pobrać stąd: https://www.farming-simulator.com/updates.php.

Upewnij się proszę, że instalator aktualizacji nie jest uszkodzony (pobieranie nie zostało przerwane) oraz że program antywirusowy nie blokuje instalatora (plik może się pojawić w kwarantannie, trzeba go wtedy oznaczyć jako bezpieczny). Czasem aby zainstalować aplikacje musisz być zalogowany jako administrator (kliknij na instalatorze prawym przyciskiem myszy "Uruchom jako administrator").

Jeśli instalator znajduje się na pen-drive, najpierw przenieś plik na komputer i dopiero wtedy uruchom instalator.
Dodatkowo możesz spróbować odpalić instalator w trybie zgodności ze starszymi systemami Windows.

Jeśli powyższe sugestie nie pomogą możesz napisać do naszego supportu na support@giants-software.com.

Pozdrawiam
How to post a log file | How to upload images

HAPPY25
Posts: 2
Joined: Fri Nov 10, 2017 10:41 pm

Re: Aktualizacja

Postby HAPPY25 » Fri Nov 10, 2017 10:47 pm

A jeśli chodzi o aktualizację to o co chodzi z tą trzciną cukrową, pojawiła się nagle ale nie można jej po prostu wykorzystać.

User avatar
Matt26
Posts: 59
Joined: Fri Nov 30, 2012 8:07 pm

Re: Aktualizacja

Postby Matt26 » Fri Nov 10, 2017 10:53 pm

Sama uprawa doszła w patchu i co niektórzy jak potrafią, to mogą dodać sobie ją do swojej mapki i przygotować je pod maszyny, które będą w dodatku. Nie powiem, że przydałyby się jakieś mody teraz związane ze zbiorem jej, bo nie każdy kupi to DLC.

HAPPY25
Posts: 2
Joined: Fri Nov 10, 2017 10:41 pm

Re: Aktualizacja

Postby HAPPY25 » Fri Nov 10, 2017 11:04 pm

ale po co wprowadzać do gry czegoś czego nie można wykorzystać bez odpowiednich mod

Ziuta Modding
Posts: 191
Joined: Sun Jul 17, 2016 9:40 am

Re: Aktualizacja

Postby Ziuta Modding » Sat Nov 11, 2017 1:45 pm

HAPPY25 wrote:ale po co wprowadzać do gry czegoś czego nie można wykorzystać bez odpowiednich mod

Każda gra ma dodane funkcje, które można wykorzystać tylko w konkretnych przypadkach... Tylko że zazwyczaj są to mikropłatności (np. masz w sklepie pojazd, ale nie kupisz go za walutę gry, musisz mieć specjalne punkty, które zdobędziesz za prawdziwą kasę), wygląda to tak samo jak napisałeś: Po co ten samochód skoro nie mogę go kupić normalnie w grze tylko muszę kupić jakieś punkty specjalne. Tutaj jest to trochę inaczej, twórcy przygotowali aktualizację do gry wcześniej niż dodatek. Dodając uprawę do samej gry a nie tylko dodatku jest możliwość uprawiania jej bez dodatku (tylko trzeba wiedzieć jak no i mieć jakieś maszyny pod siew i zbiór). Nie ma maszyn, ale pojawia się dodatek do gry od twórców z takimi więc możesz go kupić i mieć maszyny do uprawy tejże uprawy.

gath
Posts: 2
Joined: Sun Nov 12, 2017 2:33 pm

Re: Aktualizacja

Postby gath » Sun Nov 12, 2017 2:41 pm

Witam wszystkich forumowiczów.
Czy będzie można uprawiać trzcinę cukrową na mapie Sosnówka (i innych dotychczasowych lub przyszłych mapach), czy ta uprawa występować będzie jedynie w Ameryce Południowej?
Pozdrawiam.

Oli99
Posts: 26
Joined: Wed Dec 31, 2014 1:29 pm

Re: Aktualizacja

Postby Oli99 » Mon Nov 13, 2017 11:13 am

Uprawa występuje na wszystkich podstawowych mapach wliczając Sosnówkę :)

gath
Posts: 2
Joined: Sun Nov 12, 2017 2:33 pm

Re: Aktualizacja

Postby gath » Tue Nov 14, 2017 7:22 pm

Wiem, że uprawa (graficznie) pojawia się na mapkach po patchu 1.5, ale czy można zbierać i sprzedawać trzcinę na różnych mapkach bo do tego potrzeba chyba budynku cukrowni, czy może na Sosnówce jest jakiś skup, który pozwala na sprzedaż trzciny? jeżeli nie ma takiej opcji to ten dodatek zupełnie mnie nie interesuje, a nie chcę wydawać kasy, żeby dowiedzieć się tego po fakcie, dlatego pytam.

iwan4672
Posts: 176
Joined: Tue Oct 15, 2013 3:27 pm

Re: Aktualizacja

Postby iwan4672 » Tue Nov 14, 2017 8:16 pm

Jakbyś uruchomił Sosnówkę, to byś się dowiedział że można sprzedawać w Firmie transportowej, Magazynie warzywnym, i Piekarni.
Pozdrawiam


Return to “[PL-FS17]General Questions”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest