15 spec wheels in the xml ??

pedrochapps
Posts: 58
Joined: Thu Dec 11, 2014 2:52 am

15 spec wheels in the xml ??

Post by pedrochapps » Thu Nov 02, 2017 1:53 pm

is it possible to have the wheels from fs 15 work like they do in fs17?

this is my wheel xml i also have one for narrow wheel. and yes names are correct for the .i3d

Code: Select all

<wheel>
    <configurations>
        <configuration index="basic" >
            <tire filename="wheels/floaters.i3d" indexLeft="0|0" indexRight="0|1" />
        </configuration>
    </configurations>
    <size radius="0.95" width="0.95" maxDeformation="0.08" />
    <physics mass="0.24" frictionScale="2" maxLongStiffness="11" maxLatStiffness="130" maxLatStiffnessLoad="2" />
    <tire type="mud" atlasIndex="2" />
</wheel>
is this right ?

and on the vehicle xml i have it linking to the xml

Code: Select all

filename="wheels/floats.xml"
my log gives me lua errors but 2 stand out because of the index

Code: Select all

Error: index out of range
LUA call stack:
  dataS/scripts/utils/Utils.lua (11) : printCallstack
  dataS/scripts/utils/Utils.lua (65) : checkChildIndex
  dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua (1324) : indexToObject
  dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua (1346) : loadWheelPart
  dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua (915) : loadWheelDataFromXML
  dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua (356) : loadDynamicWheelDataFromXML
  dataS/scripts/utils/Utils.lua (1138) : asyncCallbackFunction
Index: 0|0

Code: Select all

Error: index out of range
LUA call stack:
  dataS/scripts/utils/Utils.lua (11) : printCallstack
  dataS/scripts/utils/Utils.lua (65) : checkChildIndex
  dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua (1324) : indexToObject
  dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua (1346) : loadWheelPart
  dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua (915) : loadWheelDataFromXML
  dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua (356) : loadDynamicWheelDataFromXML
  dataS/scripts/utils/Utils.lua (1138) : asyncCallbackFunction
Index: 1|0
these are my wheel index

Code: Select all

repr="0>0" driveNode="0>0|0"
repr="0>1" driveNode="0>1|0"
repr="0>2"
repr="0>3"
came across a mod last night having made custom wheels and even he couldn't get it working. or he assumed it would work and never tested it

pedrochapps
Posts: 58
Joined: Thu Dec 11, 2014 2:52 am

Re: 15 spec wheels in the xml ??

Post by pedrochapps » Fri Nov 03, 2017 6:51 pm

Anyone Tried this ?

User avatar
TSM
Posts: 661
Joined: Thu Nov 06, 2014 7:45 pm
Location: Lancashire, UK
Contact:

Re: 15 spec wheels in the xml ??

Post by TSM » Sat Nov 04, 2017 2:02 pm

nope havent tried it but to me the index error says its not pointing at right part in the index.

pedrochapps
Posts: 58
Joined: Thu Dec 11, 2014 2:52 am

Re: 15 spec wheels in the xml ??

Post by pedrochapps » Sun Nov 05, 2017 2:46 am

yea thats what i taught too but changing it made no difference. those are the index from wheel xml

Post Reply