Exporting from Maya

VRF
Posts: 44
Joined: Fri Dec 29, 2017 10:20 pm

Exporting from Maya

Post by VRF » Wed Jan 02, 2019 10:41 am

Hello, i tried modeling a road sign in Maya.
Image
I exported everything and then opened the I3D file and it literally had nothing but the Town name and half of the arrow
Image
Please help :)

User avatar
Dogface
Posts: 591
Joined: Mon Nov 28, 2016 3:02 pm
Location: PC ⛽ USA

Re: Exporting from Maya

Post by Dogface » Wed Jan 02, 2019 12:36 pm

I use Blender, but check the i3D file to see if the paths to your materials is wrong.

VRF
Posts: 44
Joined: Fri Dec 29, 2017 10:20 pm

Re: Exporting from Maya

Post by VRF » Wed Jan 02, 2019 2:02 pm

Not really sure what to do here :D
Image

VRF
Posts: 44
Joined: Fri Dec 29, 2017 10:20 pm

Re: Exporting from Maya

Post by VRF » Wed Jan 02, 2019 2:06 pm

Here are the textures
Image

User avatar
Dogface
Posts: 591
Joined: Mon Nov 28, 2016 3:02 pm
Location: PC ⛽ USA

Re: Exporting from Maya

Post by Dogface » Wed Jan 02, 2019 2:39 pm

Yeah, you have 15 textures, and only one of them is defined in the i3D. I don't know Maya or how you created the materials, so can't walk you through it. Look at a simple placeable like "farmBarn" as a guide.

btw, 15 textures for a sign seems like a lot. Standard for a sign would be one diffuse. Look at "roadSignsUS_diffuse".

Post Reply