Need help

Bakern
Posts: 14
Joined: Wed Oct 26, 2016 7:39 am
Location: Hamar, Norway

Need help

Post by Bakern » Sun Jan 06, 2019 8:26 am

Hi guys.

I have downloaded an installed this this mod:

http://www.modhub.us/farming-simulator- ... -v1-0-0-0/

But i have one problem with it, i cannot fill it at all, i'm trying with Zunhammer slurry trailer from same spot, and that work's.

So if anyone can download and try out to see if you also have same problem as me. And maybe can someone give me a hint or even maybe fix it, *thumbsup* since i'm so nooob at modding. :this:

Brgds
Stein-Ove

User avatar
Dogface
Posts: 585
Joined: Mon Nov 28, 2016 3:02 pm
Location: PC ⛽ USA

Re: Need help

Post by Dogface » Sun Jan 06, 2019 11:12 am

You might try to find the author. But a lot of mods off download sites just don't work. Clickbait.

Bakern
Posts: 14
Joined: Wed Oct 26, 2016 7:39 am
Location: Hamar, Norway

Re: Need help

Post by Bakern » Sun Jan 06, 2019 11:35 am

Thanks, but i found a solution.

Orginal in mod:

<fillUnit>
<fillUnitConfigurations>
<fillUnitConfiguration>
<fillUnits>
<fillUnit unit="$l10n_unit_literShort" fillTypeCategories="slurryTank" capacity="20200" >
<measurementNodes>
<measurementNode node="0>0|4" />
</measurementNodes>
<!--<exactFillRootNode node="exactFillRootNode" />-->
</fillUnit>
<fillTrigger consumePtoPower="true"/>
</fillUnits>
</fillUnitConfiguration>
</fillUnitConfigurations>

Changed to this after a view in GE:

<fillUnit>
<fillUnitConfigurations>
<fillUnitConfiguration>
<fillUnits>
<fillUnit unit="$l10n_unit_literShort" fillTypeCategories="slurryTank" capacity="22200" >
<exactFillRootNode node="0>39|1" /> :this:
<!--<exactFillRootNode node="exactFillRootNode" />-->
</fillUnit>
<fillTrigger consumePtoPower="true"/>
</fillUnits>
</fillUnitConfiguration>
</fillUnitConfigurations>

Now it's working. *thumbsup*

Cheers.

Post Reply