Potatoes Planting

njboyplrkr
Posts: 14
Joined: Wed Sep 09, 2015 1:48 pm

Potatoes Planting

Post by njboyplrkr » Fri Nov 04, 2016 11:49 am

Quick question guys when I harvest my potatoes can I use them again for seeding and if so how ?

eric21
Posts: 6420
Joined: Thu Mar 13, 2014 6:48 pm

Re: Potatoes Planting

Post by eric21 » Fri Nov 04, 2016 11:53 am

Use a shovel and load them into the potato planter

Alexandro
Posts: 79
Joined: Mon Oct 31, 2016 1:41 am

Re: Potatoes Planting

Post by Alexandro » Fri Nov 04, 2016 12:04 pm

eric21 wrote:Use a shovel and load them into the potato planter
I've tried that, but I could put only 2% in it. In FS 15 you could just drive under the conveyor belt.

User avatar
wildberry
Posts: 1766
Joined: Sun Oct 25, 2015 10:44 am
Location: State of Mind

Re: Potatoes Planting

Post by wildberry » Fri Nov 04, 2016 12:07 pm

Alexandro wrote:
eric21 wrote:Use a shovel and load them into the potato planter
I've tried that, but I could put only 2% in it. In FS 15 you could just drive under the conveyor belt.
Someone posted a bug report, said it was 5%. So I guess there is some issue of some sort at times filling it up.
MC, aka Master of Cereals

User avatar
Guil
Posts: 6529
Joined: Fri Aug 21, 2015 8:43 pm

Re: Potatoes Planting

Post by Guil » Fri Nov 04, 2016 12:07 pm

Alexandro wrote:
eric21 wrote:Use a shovel and load them into the potato planter
I've tried that, but I could put only 2% in it. In FS 15 you could just drive under the conveyor belt.
The trigger to load the planter could be very finicky. Try again Ina different position.

njboyplrkr
Posts: 14
Joined: Wed Sep 09, 2015 1:48 pm

Re: Potatoes Planting

Post by njboyplrkr » Fri Nov 04, 2016 12:46 pm

Yea but i wish there was a way you can just drive up and fill it like regular seeds but it wont charge me for seeds

Post Reply