[KNOWN ISSUE] Mod Install issue

User avatar
RODHA
Posts: 3986
Joined: Wed Dec 28, 2016 12:41 pm

[KNOWN ISSUE] Mod Install issue

Post by RODHA » Wed Mar 07, 2018 12:43 pm

- PC/Mac/PS4/XB1: PS4
- Vehicle/Tool/Model/Object: All the mods in the modhub
- Issue: I can't install any mod in the first time. Every single mod for the past 2 weeks (iirc) needed to be downloaded 3 times in order to be installed. For the first 2 attempts, the mod is downloaded to %98 or %99 and then just stops downloading and resets. But on the third time, it either shows %100 and installs or just turns to "installed" after %100. But none of them install at the first or second attempt. Only in the third. This is getting seriously frusturating especially if the mod is a map.
- Single- or Multiplayer: Single
- Steps to reproduce:On the PS4 modhub try to install a mod.
- Does it happen on a standard map without mods yes/no
PS4 / FS17

User avatar
x Lethian x
GIANTS Software | QA Analyst
Posts: 1016
Joined: Thu Mar 02, 2017 12:39 pm

Re: Mod Install issue

Post by x Lethian x » Wed Mar 07, 2018 1:25 pm

Hi RHODA!

As you already know, this is a known issue and is happening due to the amount of traffic on our servers. Currently there is nothing we can do other than advising you to try it again after some time. I'm sorry for the inconvenience.
How to report a BUG -> German / English | How to post a log file | How to upload images

User avatar
RODHA
Posts: 3986
Joined: Wed Dec 28, 2016 12:41 pm

Re: [KNOWN ISSUE] Mod Install issue

Post by RODHA » Fri Mar 09, 2018 7:09 pm

Hi x Lethian x,

Sorry for the late respsonse.

I know this happens when servers are overloaded but this has become a regular issue and thats why I wanted to post a bug report. Unless if servers are overloaded all the time these days :confusednew:
PS4 / FS17

eric21
Posts: 4376
Joined: Thu Mar 13, 2014 6:48 pm

Re: [KNOWN ISSUE] Mod Install issue

Post by eric21 » Mon May 07, 2018 11:33 am

Well with less mods coming out, everyone wants to downloaded the latest ine

Post Reply