[FS20]Bug Collection Thread

ReVlxrD
Posts: 1
Joined: Mon Aug 23, 2021 9:13 pm

Re: [FS20]Bug Collection Thread

Post by ReVlxrD » Mon Aug 23, 2021 9:23 pm

- On which device you're playing FS20: Pocophone f3
- iOS/Android Version: Android 11
- Which Hardware Profile (Settings) are you using?
Very high
- Vehicle/Tool/Model/Object: vehicle
- Issue: the vehicles are stuck
- Steps to reproduce: when i try to accelerate the vehicles it won't happen anything, and another weird thing, when i'm walking, i cant stay still i will move forward automatically.

JJCC6391
Posts: 1
Joined: Tue Sep 28, 2021 2:57 am

Re: [FS20]Bug Collection Thread

Post by JJCC6391 » Tue Sep 28, 2021 3:19 am

The FT 300 did not auto attach/detach to/from tractor as you stated, I am playing the iOS Game App on iPhone 7+.
drnics wrote:
Tue Dec 31, 2019 9:51 am
- On which device you're playing FS20: IPAD PRO
- iOS/Android Version: IOS 13.3
- Which Hardware Profile (Settings) are you using? ?
- Vehicle/Tool/Model/Object: Grimme Rooster 604 (beets) Grimme SE260 (potatoes)
- Issue: Requires a haulm topper - there is not one available to buy???
- Steps to reproduce: Go to shop and read 'details' sections, also list by brand and work through all Grimme objects - there is not a topper except as part of a Variation 470 Platinum Terra.


(EDIT Lavis): Hello, thank you for the report. This is not an issue, this is intended. As soon as you attach the Grimme Rootster 604 to a tractor, the FT 300 becomes attached automatically to the same tractor, and disappears as soon as you unattach the Rootster again.
So technically you purchase both tools at once. Hope this helps you out!

a_pplepie
Posts: 1
Joined: Fri Oct 15, 2021 4:36 pm

Re: [FS20]Bug Collection Thread

Post by a_pplepie » Fri Oct 15, 2021 4:47 pm

- On which device you're playing FS20: iPhone XS Max
- iOS/Android Version: iOS 14.8
- Which Hardware Profile (Settings) are you using? Very High
- Vehicle/Tool/Model/Object: Mower
- Issue: If you mow grass on land you don’t own, the land under it turns into a no texturized bluish gray color. You can drive over it, but it just loses texture and color.
- Steps to reproduce: Not sure, I have tried waiting, resetting graphics, and saving the game.

- NOTES: If there is a quick fix, please let me know, or fix it completely. Thanks, a_pplepie

Post Reply