Giants: Please add place anywhere

User avatar
redglasses
Posts: 5394
Joined: Fri Jan 27, 2017 7:01 pm
Location: Farming land, Canada

Giants: Please add place anywhere

Post by redglasses » Tue Jun 04, 2019 1:33 am

Please for the love of the game add place anywhere, we (especially on consoles) need it. The invisible placeable collisions are extremely obnoxious, if you want the new placeable system to be great all you have to do is add this feature.
Woodshire on xbox one (Thanks Redkeinstus and RitchiF)
Upload your screenshots here: IMG server
Buy and sale forum
Remember there is no need to spread your manure around the forums :wink3:
Jack of all trades, master of the skid steer
Have fun out on the fields :hi:

User avatar
AndyPandy
Posts: 47
Joined: Wed Mar 06, 2019 1:08 am

Re: Giants: Please add place anywhere

Post by AndyPandy » Tue Jun 04, 2019 2:27 am

Amen to that!

Tylercheesey1986
Posts: 1047
Joined: Sun Apr 14, 2019 11:04 am
Location: Central West, NSW Australia

Re: Giants: Please add place anywhere

Post by Tylercheesey1986 » Tue Jun 04, 2019 4:20 am

Agreed, we don't need all that space around our buildings. Another thing, the auto leveling needs to go, if we dont level our terrain properly and end up with gaps under walls or humps in sheds that's our fault we don't need it done for us. (personally I would prefer it as not all shed floors are flat)
Aussie who loves himself a 7790 JD cotton picker, 100ac was most i got off in one day. (22.5hrs)
Currently a 300 ac irrigated beef farmer with Hereford Angus x.
50-120 head.
Gear-MF i148, 7 disc offset plow, fert/seed broadcaster, harrow bars.
Only crop for improving grazing capacity so don't need much.
Aussie farmer who thinks FS 19 rulz :gamer:
Xbox gamer tag- TopCheesey420

BigC92
Posts: 4831
Joined: Tue Mar 17, 2015 5:25 pm

Re: Giants: Please add place anywhere

Post by BigC92 » Tue Jun 04, 2019 4:31 am

Id second this.

User avatar
IceUul
Posts: 644
Joined: Sun Nov 25, 2018 8:07 pm
Location: North Part Of EU

Re: Giants: Please add place anywhere

Post by IceUul » Tue Jun 04, 2019 7:37 am

On PC i cannot imagine game without this mod. The building placing is so easy after this mod. No problems at all.
I do not understand why this areas are needed anyway.

SJ_Sathanas
Posts: 211
Joined: Thu Jan 10, 2019 7:02 am

Re: Giants: Please add place anywhere

Post by SJ_Sathanas » Tue Jun 04, 2019 11:01 am

Or at least some indication as to what it is the building is colliding with.

User avatar
cwattyeso
Posts: 834
Joined: Tue Nov 27, 2018 3:58 pm
Contact:

Re: Giants: Please add place anywhere

Post by cwattyeso » Tue Jun 04, 2019 11:20 am

Yes definitely agree that the Place Anywhere Mod should be patched into the game proper, especially for the Console Players. I recently fired up the Pacific Northwest Map on my PS4, sold off the starting farm buildings and silo. Then annoyingly found I couldn't place any new objects back in the starting farm area because apparently everything "Collides with another Object". This is more annoying as in the case of the Silo, I sold the Giants Default One that came with the map and was trying to place an actual smaller one that is on the ModHub, so how can that possibly collide with anything when it was smaller then the original one?
Check out my YouTube Channel for Farming Simulator and other Gaming Let's Plays and Videos at https://www.youtube.com/c/CwattyesoGamingforFun :D

Also be sure to check out my Twitch Channel for my Farming Simulator Live Streams and Multiplayer Server at https://www.twitch.tv/cwattyeso :this:

livesea72
Posts: 1211
Joined: Tue Jan 10, 2017 9:22 am

Re: Giants: Please add place anywhere

Post by livesea72 » Tue Jun 04, 2019 10:03 pm

SJ_Sathanas wrote:
Tue Jun 04, 2019 11:01 am
Or at least some indication as to what it is the building is colliding with.
This would be a welcome addition
FS13 xbox360/ FS15 ps4/xbox one/ FS17 xbox one/ps4pro platinum trophy /FS19 ps4pro platinum trophy/ last FS game I'm buying full price

RoAn05t
Posts: 69
Joined: Thu May 16, 2019 4:11 pm

Re: Giants: Please add place anywhere

Post by RoAn05t » Wed Jun 05, 2019 8:43 pm

We need place anywhere mod to console!
Ps4 player
Want to play ask me :biggrin2:

User avatar
Pensarethebest
Posts: 210
Joined: Wed Dec 14, 2016 1:11 am

Re: Giants: Please add place anywhere

Post by Pensarethebest » Wed Jun 05, 2019 9:51 pm

Yes.....place anywhere would be amazing.
FS 19 and loving it.

NickD94
Posts: 82
Joined: Wed Nov 21, 2018 5:47 pm

Re: Giants: Please add place anywhere

Post by NickD94 » Thu Jun 06, 2019 2:19 am

This would be lit for console

Konnork98
Posts: 45
Joined: Mon Apr 01, 2019 7:43 am

Re: Giants: Please add place anywhere

Post by Konnork98 » Thu Jun 06, 2019 7:25 am

I’m going to have to agree! Placing anything on console is a pain

Sir_Kutz
Posts: 139
Joined: Fri Mar 01, 2019 9:23 pm

Re: Giants: Please add place anywhere

Post by Sir_Kutz » Thu Jun 06, 2019 9:06 am

This is one of the biggest reasons I ended up also purchasing the PC version.

FarmBoss
Posts: 248
Joined: Sat May 04, 2019 11:45 am

Re: Giants: Please add place anywhere

Post by FarmBoss » Thu Jun 06, 2019 12:18 pm

SJ_Sathanas wrote:
Tue Jun 04, 2019 11:01 am
Or at least some indication as to what it is the building is colliding with.
There's normally a texture extending out from the building (cement, grass etc.).
So you have the texture size from the existing building, plus the texture size from the building you're placing.
Just a guess though.

FarmBoss
Posts: 248
Joined: Sat May 04, 2019 11:45 am

Re: Giants: Please add place anywhere

Post by FarmBoss » Thu Jun 06, 2019 12:20 pm

Sir_Kutz wrote:
Thu Jun 06, 2019 9:06 am
This is one of the biggest reasons I ended up also purchasing the PC version.
So, by not allowing you to place anywhere, they got twice as much money from you. Where's the incentive for them to add it.

Post Reply