Page 1 of 1

Factory mode on console

Posted: Sun Sep 29, 2019 4:02 pm
by nerkags
Do someone knows if is possible factory mode on console at any time?

Re: Factory mode on console

Posted: Sun Sep 29, 2019 4:06 pm
by Rasping rabbit
It’s very unlikely due to the 3rd party scripts. They aren’t allowed on console.

Re: Factory mode on console

Posted: Sun Sep 29, 2019 4:52 pm
by CMDRTAKEDOWN
Giants have added factory scripts so that they could be added onto the Modhub. Just need to be tested on PC first was my understanding of it.

Re: Factory mode on console

Posted: Sun Sep 29, 2019 5:24 pm
by Rasping rabbit
I am probably wrong then, I hadn’t seen anything about it, just assumed as generally with the exception of Seasons, Giants don’t usually add in scripting for mods.

Re: Factory mode on console

Posted: Sun Sep 29, 2019 7:16 pm
by Mike61021
Not to sound like a noob but what is factory mode

Re: Factory mode on console

Posted: Tue Oct 01, 2019 5:09 am
by BreadedVirus
CMDRTAKEDOWN wrote:
Sun Sep 29, 2019 4:52 pm
Giants have added factory scripts so that they could be added onto the Modhub. Just need to be tested on PC first was my understanding of it.
What factory scripts did GIANTS add?

Re: Factory mode on console

Posted: Tue Oct 01, 2019 6:31 am
by gingeredscot73
Always wanted to see a placeable TMR mixer on console.