Grain Bins for Farm King Auger?

User avatar
Dairydeere
Posts: 1604
Joined: Sun Mar 03, 2019 6:11 pm
Location: Eastern Washington, United States
Contact:

Grain Bins for Farm King Auger?

Post by Dairydeere » Mon Mar 30, 2020 12:24 am

Ok, so I had this down in my brain, but I temporarily lost my mods folder, so my game is in disarray and I can't remember. What bins are compatible with the Brandt and Farm King augers. The bins that are on Medicine Creek and require the augers to load them. I can't recall what they are, but I know I'm going to hear the answer and be banging my head for not knowing it :lol: . Thanks in advance. :)
Dairy Farmer. John Deere. Dairydeere!
FS 17 on PS4; FS 19 on Epic Games

Currently farming away on FSN
Find me on Discord - Dairydeere #2509
YT Channel- The Carpet Farmer
YT Discord- https://discord.gg/HgWPg2h

If you never ask, the answer is always no.
Have fun with the farmin’!

Illinois Farmer
Posts: 3370
Joined: Tue Jul 16, 2019 7:34 pm

Re: Grain Bins for Farm King Auger?

Post by Illinois Farmer » Mon Mar 30, 2020 12:30 am

There is mod for those bins? I didn't know that, but knew they require an auger to use them.
1280 acre farm, 3000 hogs, 200 cattle, 16 ewes,1 ram, 30 lambs, and xbox one user and newly pc user.

User avatar
Dairydeere
Posts: 1604
Joined: Sun Mar 03, 2019 6:11 pm
Location: Eastern Washington, United States
Contact:

Re: Grain Bins for Farm King Auger?

Post by Dairydeere » Mon Mar 30, 2020 12:38 am

I can’t remember if it is a mod or it is the basegame stuff. Would check, but I don’t know when I will be able to with all the mod sorting I’m doing lol
Dairy Farmer. John Deere. Dairydeere!
FS 17 on PS4; FS 19 on Epic Games

Currently farming away on FSN
Find me on Discord - Dairydeere #2509
YT Channel- The Carpet Farmer
YT Discord- https://discord.gg/HgWPg2h

If you never ask, the answer is always no.
Have fun with the farmin’!

Mwal
Posts: 1150
Joined: Wed Aug 16, 2017 4:59 pm

Re: Grain Bins for Farm King Auger?

Post by Mwal » Mon Mar 30, 2020 1:03 am

There is a brock set and a gsi set I’m several hundred miles away from my mod folder to check the creator but yeah those two brands have been in gamed to have placeable bins you need augers to fill

User avatar
Dairydeere
Posts: 1604
Joined: Sun Mar 03, 2019 6:11 pm
Location: Eastern Washington, United States
Contact:

Re: Grain Bins for Farm King Auger?

Post by Dairydeere » Mon Mar 30, 2020 1:23 am

Thanks Mwal, I’ll try to check when I have the time :)
Dairy Farmer. John Deere. Dairydeere!
FS 17 on PS4; FS 19 on Epic Games

Currently farming away on FSN
Find me on Discord - Dairydeere #2509
YT Channel- The Carpet Farmer
YT Discord- https://discord.gg/HgWPg2h

If you never ask, the answer is always no.
Have fun with the farmin’!

Farmercaseih
Posts: 854
Joined: Thu May 02, 2019 11:14 pm

Re: Grain Bins for Farm King Auger?

Post by Farmercaseih » Mon Mar 30, 2020 1:38 am

I have a smaller old bin, it is in my latest screenshot in the screenshots thread.

sittinhere
Posts: 224
Joined: Mon Feb 22, 2016 2:55 pm

Re: Grain Bins for Farm King Auger?

Post by sittinhere » Mon Mar 30, 2020 3:01 am

The gsi bins are in medicine Creek

Illinois Farmer
Posts: 3370
Joined: Tue Jul 16, 2019 7:34 pm

Re: Grain Bins for Farm King Auger?

Post by Illinois Farmer » Mon Mar 30, 2020 3:29 am

You don't need an auger to fill the global company gsi ones. He is talking about different ones.
1280 acre farm, 3000 hogs, 200 cattle, 16 ewes,1 ram, 30 lambs, and xbox one user and newly pc user.

Post Reply