[SOLVED] Random changing in mouse control when 3D previewing vehicles

Szmiti
Posts: 63
Joined: Fri Nov 04, 2016 8:58 pm

[SOLVED] Random changing in mouse control when 3D previewing vehicles

Post by Szmiti » Sat Nov 24, 2018 11:08 pm

- PC/Mac/PS4/XB1: PC
- Vehicle/Tool/Model/Object: All items viewed for purchase or lease
- Issue: Can either rotate and zoom with all vehicles / tools OK .... or .... if entering shop again, then rotate axis suddenly reversed and rotation angles reduced - for all vehicles / tools. Zoom seems to be unaffected ?
- Single- or Multiplayer: Single
- Steps to reproduce: Randomly when 3D previewing. Using cheap Logitec mouse in Win7 ....
- Does it happen on a standard map without mods yes/no: Yes

SnoopBok
Posts: 43
Joined: Sat Oct 29, 2016 2:11 pm

Re: Random changing in mouse control when 3D previewing vehicles

Post by SnoopBok » Mon Nov 26, 2018 7:55 pm

I think I'm having the same Issue. I play on PC and use a Thrusmaster Thrustmaster T.16000M joystick and a Logitech G29. When I'm entering the shop I cannot use the mouse to zoom or rotate the camera. The same happens when I'm buying a placeable object. I cannot move or place it with the mouse of my PC.

I deleted all the keybindings for the G29 and Thrustmaster T.16000M, but with no effort.

User avatar
x Lethian x
GIANTS Software | QA Lead
Posts: 2181
Joined: Thu Mar 02, 2017 12:39 pm

Re: [SOLVED] Random changing in mouse control when 3D previewing vehicles

Post by x Lethian x » Thu Nov 29, 2018 1:30 pm

Please retry this with patch 1.1.3:
viewtopic.php?p=1052571#p1052571

If needed, please also install the newest software update for any logitech input devices you are using:
https://support.logitech.com/en_ch/software/lgs

After this all should be working like a charm ;)
How to report a BUG -> German / English | How to post a log file | How to upload images

Szmiti
Posts: 63
Joined: Fri Nov 04, 2016 8:58 pm

Re: [SOLVED] Random changing in mouse control when 3D previewing vehicles

Post by Szmiti » Sun Dec 02, 2018 10:27 am

YES ! Solved after installing latest patch but only after also deleting input bindings file and restarting. Thanks !!!

Locked