Problemy z kiszonką w silosie

DarnedMirror
Posts: 4
Joined: Wed Dec 05, 2018 8:27 pm

Problemy z kiszonką w silosie

Post by DarnedMirror » Wed Dec 05, 2018 8:39 pm

Witam, mam pewien problem. Otworzyłem pierwszy kawałek silosu, a kiedy już zbiorę kiszonkę to folia na następnych obszarach nie schodzi. Nie mogę dalej zbierać kiszonki co skutkuje, że nie mogę zarabiać pieniędzy przy pomocy kiszonki. Wysyłam screeny. Proszę o pomoc.
Attachments
1.rar
(125.83 KiB) Downloaded 14 times

DarnedMirror
Posts: 4
Joined: Wed Dec 05, 2018 8:27 pm

Re: Problemy z kiszonką w silosie

Post by DarnedMirror » Wed Dec 05, 2018 8:41 pm

Przesyłam kolejny screen
Attachments
2.rar
(137.79 KiB) Downloaded 5 times

DarnedMirror
Posts: 4
Joined: Wed Dec 05, 2018 8:27 pm

Re: Problemy z kiszonką w silosie

Post by DarnedMirror » Wed Dec 05, 2018 8:44 pm

Ostatni ważny screen. Mam nadzieję, że uda wam się mi pomóc.
Attachments
3.rar
(135.7 KiB) Downloaded 5 times

bigbastek
Posts: 75
Joined: Sun Dec 17, 2017 11:44 am

Re: Problemy z kiszonką w silosie

Post by bigbastek » Wed Dec 05, 2018 9:15 pm

Jeżeli chcesz umieścić zrzuty ekranu (obrazki) postępuj zgodnie z tymi wskazówkami:
viewtopic.php?f=852&t=88819

Nie spamuj wpisując post za swoim postem tylko edytuj poprzedni.

shaqFS
Posts: 2
Joined: Mon Dec 03, 2018 7:11 pm

Re: Problemy z kiszonką w silosie

Post by shaqFS » Thu Dec 06, 2018 7:04 pm

Wejdź do folderu z savem gry. Znajdź plik items.xml otwórz go w jakimś edytorze tekstu. Znajdź dan swojego silosu używając słowa silo. Będziesz miał tam takie parametry openedAtFront="true" openedAtBack="true". Zamień true na false. Zapisz plik. W ten sposób zamkniesz silos. Jak go ponownie otworzysz powinno być ok. U mnie to pomogło. Powodzenia.

DarnedMirror
Posts: 4
Joined: Wed Dec 05, 2018 8:27 pm

Re: Problemy z kiszonką w silosie

Post by DarnedMirror » Thu Dec 06, 2018 8:52 pm

Pomogło Dzięki za pomoc!

Brunon
Posts: 9
Joined: Fri Nov 18, 2016 7:57 am

Re: Problemy z kiszonką w silosie

Post by Brunon » Fri Dec 07, 2018 2:11 pm

Witam
Mam ten sam problem, ale na PS4, tutaj raczej trzeba czekać na patcha

Post Reply