Produkcja - zabrakło miejsca.

radaklim
Posts: 2
Joined: Sat May 11, 2024 2:55 pm

Produkcja - zabrakło miejsca.

Post by radaklim »

Przy niektórych produkcjach w statusie pojawia się informacja: Zabrakło miejsca. W takiej sytuacji pomimo wszystkich składników produkty nie są wytwarzane. Może ktoś wie co jest tego powodem i jak sobie z tym poradzić.
Ziuta Modding
Moderator
Posts: 976
Joined: Sun Jul 17, 2016 9:40 am

Re: Produkcja - zabrakło miejsca.

Post by Ziuta Modding »

No ustawiłeś tryb magazynowania produktów końcowych i nie odbierasz ich więc brakuje miejsca na nowe palety lub co to tam ci się tworzy.
radaklim
Posts: 2
Joined: Sat May 11, 2024 2:55 pm

Re: Produkcja - zabrakło miejsca.

Post by radaklim »

Nie mam takiego trybu produkcji. W trybie sprzedaż jest to samo.
Ziuta Modding
Moderator
Posts: 976
Joined: Sun Jul 17, 2016 9:40 am

Re: Produkcja - zabrakło miejsca.

Post by Ziuta Modding »

Skoro w trybie sprzedaży nie sprzedaje produktu to znaczy że nie ma na mapie punktu skupu który by taki produkt skupował, możliwe że produkt który wytwarzasz może być użyty w innej produkcji i dopiero z niej można sprzedać inny gotowy produkt.
Post Reply