Problem z włączeniem kombajnu

dominix12321
Posts: 10
Joined: Sun May 16, 2021 12:58 pm

Re: Problem z włączeniem kombajnu

Post by dominix12321 »

Wskazane mody wyrzuciłem z folderu " mods ", pobrałem VCA z modhub, a problem nadal jest. Nie mam pojęcia dlaczego.
User avatar
Nolnejm
Posts: 197
Joined: Sat Jan 30, 2021 11:44 am

Re: Problem z włączeniem kombajnu

Post by Nolnejm »

dominix12321 wrote: Fri May 21, 2021 6:48 pm Wskazane mody wyrzuciłem z folderu " mods ", pobrałem VCA z modhub, a problem nadal jest. Nie mam pojęcia dlaczego.
Usuń jeszcze moda na manualne opróżnianie kombajnu. Nie pamiętam jak on się dokładnie nazywa, wyświetla w fs ikonkę kombajnu z kogutem na dachu.
Jak to nie pomoże to musisz zostawić tylko mapę i vca w modach i po 10 modów dorzucać, odpalać fs i sprawdzać od kiedy się problem pojawi.
dominix12321
Posts: 10
Joined: Sun May 16, 2021 12:58 pm

Re: Problem z włączeniem kombajnu

Post by dominix12321 »

Wyrzuciłem wszystkie mody, a zostawiłem tylko VCA i problem nadal jest. Spróbuje zainstalować fs jeszcze raz.
dominix12321
Posts: 10
Joined: Sun May 16, 2021 12:58 pm

Re: Problem z włączeniem kombajnu

Post by dominix12321 »

Pomogło przeinstalowanie farminga na nowo, wszystkie mody są zachowane.
zaterfs
Posts: 1
Joined: Thu May 16, 2024 12:22 pm

Re: Problem z włączeniem kombajnu

Post by zaterfs »

Manual Attach. Miałem ten sam problem, zrobiłem porządek z modami bo miałem śmietnik i instalując po 5 modów z kategorii rozgrywka doszedłem do tego, że problem wywołuje mod Manual Attach. Poprostu odinstaluj lub wyłącz i będzie git
Ziuta Modding
Moderator
Posts: 1017
Joined: Sun Jul 17, 2016 9:40 am

Re: Problem z włączeniem kombajnu

Post by Ziuta Modding »

zaterfs wrote: Thu May 16, 2024 12:25 pm Manual Attach. Miałem ten sam problem, zrobiłem porządek z modami bo miałem śmietnik i instalując po 5 modów z kategorii rozgrywka doszedłem do tego, że problem wywołuje mod Manual Attach. Poprostu odinstaluj lub wyłącz i będzie git
No wystarczyło podłączyć wałek w hederze i węże i dałoby się włączyć ;)
Post Reply