limit palet
13 posts
Page 1 of 1
limit palet
witam gram na multi i po patchu takie cos mi wyskoczylo,tylko niewiem czy to wina patcha czy wina admina serwera...wyskakuje komunikat...masz za wiele palet,najpierw musisz czesc sprzedac....
-
Re: limit palet
https://www.modhub.us/farming-simulator ... etfix-1000 czasem mysle ze dla dzisiejszej mlodziezy jest duzym problemem zrobic kupe w toalecie bez czyjejs pomocy
ja nie gram na multi i też mam problem palety z produkcji nie wyskakują mi żeby je załadować a wyświetla że mam za dużo palet.
Ta wersja gry to porażka totalna

-
- Moderator
Z patchem 1.4.0.0 został ustawiony limit posiadanych palet, dla PC jest to 100 szt. dla konsol 50 szt., zostało to pominięte w dzienniku zmian opublikowanym dla patcha 1.4.0.0, ale przez duże niezadowolenie graczy limit zostanie zmieniony (na pewno na PC) w kolejnym patchu. Niestety kolejny patch nie pojawi się tak szybko jak 1.4.1.0, najprawdopodobniej dopiero za 1,5-2 miesięcy.
Mam nadzieje, że szybko...
Mam kilka zakładów produkcyjnych, ule, szklarnie... Wiadomo, jeżeli chcemy zmaksymalizować zysk, to czekamy na lepsze ceny, więc te 50 sztuk to jakaś kpina. Samych warzyw ze szklarni mam prawie 30 palet, plus mąka i chleb... Do tego limitu wchodzą nawozy, ziarna itd... powinno być bez limitu
Mam kilka zakładów produkcyjnych, ule, szklarnie... Wiadomo, jeżeli chcemy zmaksymalizować zysk, to czekamy na lepsze ceny, więc te 50 sztuk to jakaś kpina. Samych warzyw ze szklarni mam prawie 30 palet, plus mąka i chleb... Do tego limitu wchodzą nawozy, ziarna itd... powinno być bez limitu
-
przeciez jest mod na wylaczenie limitow ludzie czy to takie trudne poszukacSebaK1205 wrote: ↑Sun May 01, 2022 7:45 am Mam nadzieje, że szybko...
Proszę podaj moda na konsole... Z chęcią skorzystam...
-
Powiedzcie koledzy czy wyszedł jakiś mod na limit palet na ps5
-
- Moderator
Nie wyszedł i nie wyjdzie, limit można ominąć tylko skryptem a te nie są dozwolone na konsolach. Poza tym nie wyrobiła by ci ona wydajnościowo, nie bez powodu jest on ustawiony przez Giantsa, w którymś patchu podnieśli te limity.Natekgagatek12 wrote: ↑Sun Aug 13, 2023 1:15 pm Powiedzcie koledzy czy wyszedł jakiś mod na limit palet na ps5
Wraz z FS22 twórcy gry w celu urozmaicenia rozgrywki wprowadzili łańcuchy produkcyjne, dodatkowo pozwalając graczom na decyzje czy owoce owej produkcji maja być sprzedawane na bieżącą, czy też może jeśli gracz wyraża chęć, mogą być magazynowane. Jak zatem wytłumaczyć wprowadzenie limitu palet który niejako przeczy założeniom samej rozgrywki? Nie dostrzegam tu grama nawet najbardziej pokrętnej logiki.
-
- Moderator
Przecież masz wyjaśniony powód, konsole są słabą wydajnościowo platformą i dlatego są wprowadzone limity, aby nie powodować zawieszania konsoli lub innych problemów.DonEgon wrote: ↑Mon Dec 09, 2024 3:44 pm Wraz z FS22 twórcy gry w celu urozmaicenia rozgrywki wprowadzili łańcuchy produkcyjne, dodatkowo pozwalając graczom na decyzje czy owoce owej produkcji maja być sprzedawane na bieżącą, czy też może jeśli gracz wyraża chęć, mogą być magazynowane. Jak zatem wytłumaczyć wprowadzenie limitu palet który niejako przeczy założeniom samej rozgrywki? Nie dostrzegam tu grama nawet najbardziej pokrętnej logiki.
Ziuta Modding wrote: ↑Tue Dec 10, 2024 8:49 pmPrzecież masz wyjaśniony powód, konsole są słabą wydajnościowo platformą i dlatego są wprowadzone limity, aby nie powodować zawieszania konsoli lub innych problemów.DonEgon wrote: ↑Mon Dec 09, 2024 3:44 pm Wraz z FS22 twórcy gry w celu urozmaicenia rozgrywki wprowadzili łańcuchy produkcyjne, dodatkowo pozwalając graczom na decyzje czy owoce owej produkcji maja być sprzedawane na bieżącą, czy też może jeśli gracz wyraża chęć, mogą być magazynowane. Jak zatem wytłumaczyć wprowadzenie limitu palet który niejako przeczy założeniom samej rozgrywki? Nie dostrzegam tu grama nawet najbardziej pokrętnej logiki.

13 posts
Page 1 of 1